Маркетинг ПСЧ Равне Горе

На овој страници можете пронаћи информације о рекламирању на сајту. Рекламирање на сајту укључује рекламе које су део размене линкова (банера) са сајтовима сличне (патриотске) орјентације и комерцијалне рекламе. За све рекламе на сајту постоје тачно предвиђене позиције али у случају комерцијалног рекламирања те позиције могу бити додатно прилагођаване у зависности од договора. За банере из размене позиције се не могу мењати.

 

ГОТОВИ БАНЕРИ

У прегледу доле се налазе готова решења за банере нашег сајта које користимо приликом размене линкова или комерцијалног оглашавања. Слике можете преузети и хостовати на вашем серверу или путем линка, преузимати са нашег. Уколико Вам треба слика одређених димензија а да је тренутно нема у прегледу банера, пошаљите нам захтев на нашу е-маил адресу и ми ћемо вам изаћи у сусрет што је пре могуће. Већина банера је креирана у станардним димензијама.

Одаберите боју позадине:
 
Покрет српских четника Равне Горе
728x90
Покрет српских четника Равне Горе
728x90
Покрет српских четника Равне Горе
468x60

Покрет српских четника Равне Горе
468x60

Покрет српских четника Равне Горе
468x60
  Покрет српских четника Равне Горе
120x240
  Покрет српских четника Равне Горе
140x60

Покрет српских четника Равне Горе
140x60

Покрет српских четника Равне Горе
140x60
Покрет српских четника Равне Горе
200x200
Покрет српских четника Равне Горе
200x200
Покрет српских четника Равне Горе
200x200
Покрет српских четника Равне Горе
200x200
 
Напомена: Сви банери су приказани у односу 1:1

 

РАЗМЕНА БАНЕРА/ЛИНКОВА

Размена банера обавља се у односу 1:1, тј. под идентичним условима који би важили како на нашем, тако и на сајту са којим вршимо размену. У неким околностима ови услови могу бити мало измењени али такве размене не практикујемо и за то морају да постоје добри разлози. Размена започиње када Покрет српских четника Равне Горе одобри неки сајт (који је упутио захтев) за размену и при том услови буду прихватљиви за обе стране, односно после ообравања нашег сајта на другој страни уколико смо ми ти који су понудили размену (наравно, поново уз
обострано-прихватљиве услове.

Да бисмо уопште узели у разматрање размену са неким сајтом, кључна ствар је тип и орјентација сајта. У размену прихватамо искључиво сајтове који су исте национално-патриотске орјентације и само у неким посебним случајевима може доћи до изузетка.Ово правило само делимично важи за комерцијално оглашавање. Такође, уколико у периоду за који важи размена, сајт са којим размењујемо банере промени своје политичко гледиште или уради било шта што је директно у супротности од идеје Покрета, сарадња се моментално прекида без претходне најаве.

Услови под којима прихватамо размену су следећи:

  • Банери морају бити идентичне површине или сличне са малим одступањем.
  • Банере из размене приказујемо у блоку "Пријатељи сајта" који је видљив на свим нашим страницама (осим ове). На другим сајтовима немамо посебне захтеве око места банера али такође захтевамо приказивање на свим страницама.
  • Временски период за који траје размена је исти за оба сајта који учествују у размени, тј. колико ће се дуго наш банер приказивати на неком сајту, толико ће и банер тог сајта бити приказиван на нашем.
  • Не прихватамо размену која не укључује смештање нашег банера директно у HTML. То значи да банер мора бити видљив на страницама
    нон-стоп и никакви JavaScript ротатори и скрипте, скривени елементи и сличне модификације кода не долазе у обзир. Разлог за тако нешто је што за те банере индекс сервиси претраживача неће моћи да прате линк до нашег сајта. Такође, у ову причу укључује се и забрана коришћења nofolow директиве за линкове у статичном коду странице.
  • Максимална димензије банера у размени могу бити 180x60 пиксела. Банери не смеју бити шири од 180 пиксела док се дужина од 60 пиксела у неким случајевима може незнатно повећати али је то ствар договора међу странама у размени.
  • Тренутно не обраћамо пажњу на однос посета између нашег сајта и сајта са којим размењујемо рекламе што не значи да се то у будуће неће мењати.
  • Уколико дође до пренатрпаности банерима из размене, Покрет ће извршити анализу свих банера у размени и прекинути сарадњу са оним сајтовима чије пословање најмање утиче на развој нашег сајта (доноси најмању посету и удео у индексу код претраживача). О евентуалном прекиду сарадње, сајт на који се ово односи ће бити благовремено обавештен.
  • За почетак размене довољно је да нам пошаљете е-маил са понудом и ми ћемо је у најкраћем могућем року размотрити. У маил обавезно укључите и ваш контакт телефон као и линк до сајта за који желите да оствари размену са нама. Уколико имате неке посебне услове за размену, наведите и њих како бисмо могли да сагледамо у којој мери ми можемо да се адаптирамо на њих.

За све додатне информације везане за размену банера, а да их ми нисмо навели у претходном делу документа, слободно нас контактирајте и ми ћемо вам одговорити.

 

КОМЕРЦИЈАЛНО ОГЛАШАВАЊЕ

Нудимо Вам најбоље услове комерцијалног рекламирања на сајту. Проверите!

Тренутно смо у могућности да понудимо само оглашавање на одређени временски период али ће се временом интегрисати и оглашавање путем импресија (броја приказа реклама). За комерцијално оглашавање не важе услови наведени код размене банера, тако да су готово све опције отворене. Више информација можете добити уколико нас контактирате путем е-маила. Месечни огласни пакети већ од €10.

 

За сва питања везана за маркетинг и оглашавање наша е-маил адреса Вам је увек доступна: info@pscrg.com.

ПОКРЕТ СРПСКИХ ЧЕТНИКА
РАВНЕ ГОРЕ